Trick

Alpha o Amelie tränar!


Trick

Beta och Amelie tränar!!


FF

Då har matte åkt hemhem till skåne och lämnat oss ensamma i lägenheten i Växjö!! De betyder ju att vi har FF och då e de fest och bus varje dag :D
Amelie tittar in nång gång dagligen och ger oss mat och sköter om oss!
Hon tränar lite med oss och vi e såklart superduktiga!! Alpha är egentligen rädd för Amelie för att hon skrämt henne en gång! Men dem börjar bli kompisar nu, och Alpha trickar till och med med Amelie nu!
Nya mäniskor kan va lite läskigt men Amelie tycker vi mycket bra om nu!
Matte kommer hem igen på onsdag, tillsdess så e de fest varje dag!! :D


Jag tricktränar!

 
Har tricktränat med matte idag! de går super bra! just nu tränar vi bara på att gå upp, när de sitter bra så ska vi  gå vidare med att sitta längre och gå upp högre!
 
/Beta

Träna

Håller på att lära mig att sitta fint! Träningen går super, jag e as duktig! Fick dock inte de på bild för matte e så långsam! Hihi får visa de ngn annan dag!


Skada!

Skade framtassen idag så matte blev jätte orolig! Kunde först inte gå på de så då fick jag lite massage av henne och då blev det bättre! Nu går jag som vanligt igen så de va säkert inget farligt, landade nog lite konstigt bara!
Hur hände då detta?
Jo när jag och matte myst klart i soffan så brukar hon hålla ihop sina ben så att de blir som en bro från knät till golvet, och de brukar gå jätte bra att gå ner där från. Men idag så skulle jag vara lite cool och styla, så jag gick bara ner till hälften och sedan hoppade jag resten! Dumt beslut, de gjorde ont i tassen när jag landade! Får nog öva lite mer på landningen till nästa gång!
/Alpha


Mys

Myser med matte, har precis fixat till hennes fingrar, slickat och naffsat lite så nu är matte fin!!
Som tack får jag massa mys, ååh håller på att somna!
/ Alpha


Bus

Såhär såg de ut när matte vaknade i morse! Vi har haft super kul i natt, måttligt glad matte som får gå upp och städa!!
För er som inte ser så är det pellets över hela golvet (syns kanske inte så mkt på bilden) vi har stoppat massa pellets i vattenskålen! Där e vatten på golvet och skålarna är ommublerade! Hihi de ligger pellets långt in under köksbordet, SÅÅ kul har vi haft de!! Ah vi e så busiga!
/Beta


Ny lägenhet!

Nu har matte flyttat igen (!) så vi har flyttat in i en 27 kvadrats lägenhet med kokvrå! Vi stormtrivs med stora burens nya plats under tv-bordet!! Vi har tillgång till kök och vardagsrum, hade inte kunnat bli bättre! De viktigaste är att vi har full uppsyn över kylskåpet och kan tigga när matte lagar mat!
/ Alpha & Beta


Shopping

Matte vart iväg på shopping idag o då blev de bland annat en ny vattenskål och ett underlägg till oss! De e ju alltid siper kul med nya saker!!
Bra blev de oxå, nu har vi fått matställe i köket!
/Alpha


Blööt

Otroligt argt marsvin, matte stoppade mig i duschen idag så jag blev jäääätte blöööt :( har nu fått puttsa och burra mig i massor, ah förstörde min frissyr helt!!


Sep. 18, 2012


RSS 2.0