Dag 9

Japp då va de dag 9 i bur! Börjar lugna ner sig lite vi e inte lika frustrerade längre! Ligger mest och sover som ett burdjur ska göra, Beta får ju inte röra sig för mycket ändå!

Vi fick båda komma ut en sväng igår vilket va mycket roligt! De stora djuret vi passade låg och sov så Beta passade på att ta sig en närmare titt och beslutade sig för att ta en smakbit på svansen! Inte alls ett bra val... Den vände sig omså vi blev jätte rädda och sprang för våra små liv! Men ganska roande ändå! Och Beta som inte ens får springa :/

Nu e Alpha ute på tur i köket och kollar läget så allt är i sin ordning! Erica donar i köket och de ligger fullt med vitt pulver på golvet som Alpha passar på att kalasa på!


ettårs kalaas!

Hejsan kära bloggläsare!
vi passade ju på att fylla 1år nu när Erica va utan telefon, så vi kunde tyvärr inte blogga om de. Såååå därför tänka vi göra de nu!
 
På vår ettårsdag fick vi en kalasfrukost med allt gott man kunde tänka sig! Sedan var det igång med storstädning då gästerna skulle komma, Erica hade bjudit in alla våra vänner och väntan var lång men de e ju ganska tur att vi är lättroade!
 
Innan gästerna kom så skulle det ju göras tårta! Morotstårta var ju det självklara valet!
 
När gästerna började dyka upp så satt vi självklart i centrum! Erica fick hjälpa oss att öppna dem pressentarna med papper och snacka om att gästerna blev snopna när vi tyckte om paketsnöret bättre än själva pressenten!
 
massa födelsedaxpussar fick vi oxå ta emot och alla ville leka med oss!
 
 Puss av Erica!!!
 
 
 Alpha och Fredrik
 
Alpha och vår extra mamma Amli
 
 
Alpha och amli
 
 Dado leker med Beta
 
 
  
Apha och Beta med sin båtar på hav pressent
 
 Födelsedax mys med jennie
 
Beta äter morotstårta
 
dado som inte äter någon form av grönsaker provar på vår tårta!
 
Peter, Gustav och felix var oxå på vårt kalas!

Besök

Jaha, då har vi haft besök nu i två nätter!

I onsdes kväll kom en väldigt stor, hårig, ruffsig, bufflig och okontrolerad best hem till oss! Tydligen är det en hund av rasen springerspaniel vid namn isa som vi skulle passa!

Vi tycker inte riktigt om den, den e stor och har inte riktigt koll på sig själv vilket gör att ett litet marsvin lätt hamnar ivägen! Men vi sitter ju ändå instängda nu förtiden för beta har fortfarande ont i tassen :/

Men ibland får vi ta en liten sväng på golvet, och isa e ju jätte snäll men vi tycker ändå att den e lite obehaglig så vi håller oss ur vägen!


Dag 5

Jahop då va de dag 5 i bur...
Sover mest om dagarna, finns ju inte allt för mycket att göra nu när man e burdjur! Mitt favorit hö har dem tydligen slutat sälja så dee till att knapra de man får.

Har precis fått dagens dos medicin, tar snällt emot den och sväljer men smakar lite konstigt!

Alpha e befriad och kör en raid på golvet, mycket spring och saker som måste kollas nu när man suttit i bur hela dagen! Har ju inte kunnat ta någon av standard turerna på golvet för att se om det är något nytt eller roligt som har hänt eller kanske som Erica råkat tappa!

Peace out //Beta den instängda


Vetrinären

I fredes lyckades Beta skada benet... Hmm, ingen som vet vad som har hänt, Beta säger ju inte något. Så idag bar de iväg till veterinären!

Fick lite smärtstillande och antiinflamatoriskt som ska ätas nu i tre dagar, undertiden sitter vi instängda i buren! Hmm, inte alls kul...

See yaa //Alphaaaa


Mys

Den optimala mysstälningen!


Bättre sent än aldrig!

Woop matte har fått ny telefon igen! En ny telefon = en aktiv marsvinsblogg!

Tja har väll egentligen inte hänt så överdrivet mycket sen sist! Massa flängande mellan skåne och småland, varit på McDonnals för första gången, busat massa i lägenheten och nu för 2 veckor sedan fick vi äntligen komma ut och äta gräs!

/Alpha


RSS 2.0