HEM

Sen var de dax att åka hem till skåne igen! Men denna gången var de MYCKET mer spännande! Mamma skulle nämligen inte hem så hon skjutsade Matte, Lillebror och Oss till båten sen va de äventyr!
Först blev de massa gång och då fick vi se stora buren åka iväg på ett band och försvinna(!)
Sen stod vi still ett tag oxå blev de rörelse igen, först innomhus, sen utomhus och lillebror gick och pratade om att han skulle kasta matte i havet, skumm typ :P
Sen när vi kom in igen va där FULLT med folk, matte och lillebror yrade omkring ett tag sen hittade dem sina platser, vi skulle sitta i djursalongen!
De va jätte kul att sitta i djur salongen, de gick förbi massa människor och vi va såå nyfikna, så vi fick komma ut till mattes famn en liten stund. Dehär med att åka båt var ganska häftigt!
Sen började taket prata och sa till alla att vi skulle gå av, så då fick vi ju göra det och KAN TÄNKA SIG när vi kom fram så stod stora buren i en vagn på parkeringen(!?) Den hade minnsan åkt före oss(?)
Sedan fick vi lite gräs och efetr att tag kom pappa och hämtade oss med bilen så blev de låååång bilfärd hem, med stopp för minimorötter så klart!
//Alpha & beta

 
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0