MYS

Nu har det äntligen blivit bra väder igen och jag och Beta får vara ut heeela dagarna ända tills det blir mörkt!
Vi trivs bra i uteburen och ibland så kommer grannarnas katter och tittar på oss, dem e faktikst inte alls farliga och ibland så gör dem oss sällskap mmed att lägga sig utanför buren och titta på oss. Antagligen för att vi är så söta! Men då brukar matte bli jätte arg och kasta vatten på dem, så underligit!
 
Har även varit på playdate igen med isabelles marsvin choklad, vanilj och nugat. De va super kul och vi fick äta massor med gräss och springa många vändor i buren!
Sedan tog matte med oss till stranden där vi åt pizza med isabelle, supermysigt. Men matte vart arga på oss när vi ville utforska de höga gräset och sa att vi gärna fick titta men att vi skulle va där hon kunde se oss! och HUR ska de gå till? Vi ville va i de HÖGA gräset, de e väll klart att vi nte kan utforska de höga gräset samtidigt som matte ser oss! Ah så dum :(
Så vi blev sura och gick och gömde oss i buren! Men de vart en lyckad kväll ändå!
 
Idag har matte gjort grönskaksleksaker till oss!
De va lite klurigt i början men sedan lista jag nog ut tekniken lite tror jag! Ville ju helst dra i den, men de gick inge vidare :p Beta tappar lätt tålamodet så när de inte gick som hon ville blev hon arg, provade allt mellan att atakera grönsakerna och att dra i dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0