Matlagning

Hjälper Erica att laga mat idag! Små potatis bollar som man kan roffa åt sig! Jag klagar absolut inte!!
/ BETAAAA


Åka tååågeet

Bumpi bumpi bom bom tåget åker tuff tuff


Nya kompisar!

På första bilden är det Alpha och våran kompis Mustafa, som delar krukväxt!

På den två andra biöderna är det våra kattungekompisar Sally och Cesar, som btw va super tråkiga! Försökte hälsa och titta lite på dem, men då sprang dem iväg?! Dem föredrog att sitta på avstånd och bara titta på oss, guud vilka tråkiga vänner!

Just de fick en ny kompis förra veckan oxå! En som heter Ibra, typ ett jättemarsvin, fast med långa ben och ett jätte huvud! Den rasen heter tydligen chiuaua informerade Erica oss om! Han vart oxå super tråkig! Vi sprang direkt fram för att hälsa men då gick han och satte sig i en hörna och skakade -.- SUCK


Liten i en stor värld

Då va vi på resande fot igen, fast den a gången tillbaka hem till växjö!

Fick frukost o köket kl 7 i morse medans Erica åt frukost och packade ihop. Sist men inte minst blev vi oxå inpackade i transportburen som va massa mysig med pellets hö och morrötter, vi klagar inte!

Kl 8, fick alla tre skjuts till astmanottagningen för Erica skulle till läkaren innan resan började, hos läkaren fick vi sitta i en hörna i väntrummet medans Erica var borta. Kan tänkas att tantdoktor tydligen stoppat en nål i armen på henne så de kom massa massa blod :O oj vilken tur att vi är friska :D

Sedan vid 9 fick alla tre skjuts till Hyllie tågstation där vi skulle resa ifrån, men där va jätte kallt och vi fick sitta på en bänk i en evigheeeet och frysa innan vi gick ner på perongen!

Att vara små marsvin på resande fot är inte det lättaste! Där är såå mycket människor som rusar och vissa har halva huvudet inne i vår bur för att dem är så nyfikna! Har provat på att åka på trappor som rör sig den a resan oxå, mycket skumt men väldigt intressant!

Nu sitter vi iaf på tåget och har suttit där i 1,5 timme oxå. Sen blir de buss till kära campus och hem ljuva hem! 2 veckor kvar till vårt ett års kalas!!
Peace out // the guineapig gang <3


På resande fot

Klockan är nu 6, och vi har varit på resand fot sedan halv 4, guuud så jobbit och tröttsamt de e! Erica har gjort sitt bästa för att hålla buren varm och mysig men de e ändå super kyligt!

Sitter på tåg nummer 2 nu, har precis bytat i hässle holm innan dess va de tåg växjö-hässleholm och innan de åkte vi buss för första gången :)

Om en halvtimme är vi i helsingborg och då blir de lite mer buss... Oj vilket resande! Men sen e vi iaf framme hos våra marsvinsvänner Melker och Mustaffa och katt kompis sally! Hade kunnat säga att de väll kul, men tror faktiskt inte att de blir de :( får nog vara rätt mycket instängda i transportburen till lunch imorgon då de e dags för tåg igen :p

Dehär med tåg är en rätt märklig grej, massa massa människor som far och stressar till höger och vänster oxå guppar de och lutar och hackar en massa. Och vi som bara e små marsvin! Tur vi har en säker bur att resa i iaf, och att vi tycker de e ganska intressant med nya saker och mycket folk!
Love ya all // ALPHA


På besök

Hmm ja nu blev bilderna lite omkastade här, men de hoppas jag ni har överseende med! Vi kan skylla på Beta :) filmen vi såg va iaf G-force som faktiskt är en marsvinsfilm! As coola marsvin som jobbar för FBI! De ska ja lätt med oxå göra när jag blir stor!

Wiie btw så fyller vi år snart! 12 februari blir vi ett år gammla! Matte har bjudit till kalas och tydligen så kommer en heel drös med folk som vi tydligen känner! Kul :D


På besök

Igår kväll vart vi på äventyr igen! Blev burna av Erica och Amli hem till 55, suuuper mega jätte kallt ute och vitt öööver allt! Men kan ju ha varit rätt skönt att få vara ute o andas en stund :) först va vi hema hos Amli för dem skulle plocka på sig lite saker, och där fanns de sååå mycket nytt som vi va tvungna att spana in! Vi fick ju självklart fria händer att göra vad vi ville :) sen väl hos 55, satt vi i soffan åt lite sallad och delade popcorn med amli och choklad med erica! Gud vilken lyx! Sen fick vi sitta lite i transportburen som Erica oxå tagit med sig!
xoxo Alpha och Beta


Mys tisdag

Ligger och myser med matte i soffan och har massa pusskalas! Har passat på att vara på äventyr i fönserkarmen och klättrat på något varmt som matte kallade element! Va ju dö mysigt att ligga o gosa på!! Bjuder på massa bilder på mig och matte idag :D
// Beta


Mumss

Wie matte har hängt upp en sallad till oss, mums extra godis på en lördag såklart!!
//Beta


Suris


Bada!!

Idag va de dax o bada! Fick bada i lite oljeblandat vatten för vi har lite torr hud :p sen efter badet va de massa mys!! Fast Beta vart ganska suris :p
// Alpha


SPLASH!!

HAHA, matte tappade ett halv ruttet päron på golet idag så de sa SPLASHH oxå såg de ut som mos!! Vilken tir att vi va ute och sprang precis då för matte bara ropade på oss så kom vi och fixade!! :D
/Beta


WE ARE BACK!!!

Hejsan efter ett väldigt jobbigt bråk med försäkringsbolag och telefonföretag så har matte ÄNTLIGEN fått tillbaka en iPhone som fungerar, vilket betyder att denna bloggen kommer till liv igen!!

Har varit hemma i skåne under julen och då passade matte på att sälja bilen. Vilket brtyder att vi inte ska åka bil mellan skåne växjö längre :O hur ska detta fungera? Men matte e en smart en och har köppt en bur till till oss, så nu har vi en i växjö och en i skåne oxå ska vi tydligen åka ngt som heter tåg! Spännande!

Julen har varit kalas! Suttit rätt mkt instängda?! För matte säger att de inte fungerar med lösa djur hos hennes föräldrar! Men så ofta matte kan så har vi fått springa fritt och upptäcka nedervåningen under uppsyn! Massa roliga saker fanns det och STORT va de oxå!! Och vet ni vad? Där va ett TRÄD innomhus :o ett med lampor och kulor i, de va superkul att springa under och man kunde även smaka på de om man blev hungrig!!

Nu sitter vi på tåget som går till hbg där matte ska träffa Elin och vi ska få två nya kompisar! Ska bli super kul :)
/Alpha


RSS 2.0