Liten i en stor värld

Då va vi på resande fot igen, fast den a gången tillbaka hem till växjö!

Fick frukost o köket kl 7 i morse medans Erica åt frukost och packade ihop. Sist men inte minst blev vi oxå inpackade i transportburen som va massa mysig med pellets hö och morrötter, vi klagar inte!

Kl 8, fick alla tre skjuts till astmanottagningen för Erica skulle till läkaren innan resan började, hos läkaren fick vi sitta i en hörna i väntrummet medans Erica var borta. Kan tänkas att tantdoktor tydligen stoppat en nål i armen på henne så de kom massa massa blod :O oj vilken tur att vi är friska :D

Sedan vid 9 fick alla tre skjuts till Hyllie tågstation där vi skulle resa ifrån, men där va jätte kallt och vi fick sitta på en bänk i en evigheeeet och frysa innan vi gick ner på perongen!

Att vara små marsvin på resande fot är inte det lättaste! Där är såå mycket människor som rusar och vissa har halva huvudet inne i vår bur för att dem är så nyfikna! Har provat på att åka på trappor som rör sig den a resan oxå, mycket skumt men väldigt intressant!

Nu sitter vi iaf på tåget och har suttit där i 1,5 timme oxå. Sen blir de buss till kära campus och hem ljuva hem! 2 veckor kvar till vårt ett års kalas!!
Peace out // the guineapig gang <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0